Житомирський “УДАР” вітав школярів гімназії №3 з Днем Знань. Фото

1 вересня представники політичної партії «УДАР Віталія Кличка» відвідали Житомирську гімназію №3 з привітаннями та подарунками.

З Днем Знань вчителів та учнів привітала представник голови Житомирського осередку партії Рустама Раупова Світлана Пахольчук, яка є головою Молодіжного крила партії в області.

Слова підтримки та побажань лунали під час виступу Світлани Пахольчук, яка побажала творчого натхнення вчителям та успіху і наполегливості у здобутті знань школярам: «Великі надії покладаються на школярів, за якими майбутнє України, її слава, її знання та її гордість. Новий навчальний рік відкриває горизонти пізнання світу і себе, надихає вчителів успіхами вихованців, а батьків – гордістю за досягнення нових вершин своїх дітей».

Окремо обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка» висловили велику шану педагогічному колективу за довіру і плідну співпрацю з «УДАРом», яка вже декілька років приносить свої плоди.

«Наші активісти і надалі з великим задоволенням будуть допомагати учням та вчителям на нелегкому шляху до знань», – зазначила Світлана Пахольчук.

Нагадаємо, що політична партія «УДАР Віталія Кличка» вже третій рік поспіль опікується Житомирською гімназією №3. Надає різнопланову допомогу у вирішенні питань учбового процесу.