У Житомирі пройшли змагання зі швидкісного фігурного водіння. ФОТО

У неділю, 21 жовтня на майдані ТЦ “Глобал” традиційно, під патронатом партії «УДАР Віталія Кличка» пройшли змагання з відкритої особистої першості в Житомирській області зі швидкісного фігурного водіння легкового автомобіля.

Це було свято спортивного драйву та адреналіну для 28 водіїв-професіоналів та для аматорів. У змаганнях брали участь не лише чоловіки, але й жінки та люди з особливими потребами. Представники партії також із задоволенням взяли участь у перегонах.

У програмі змагань були також показові виступи мотоциклістів, учні центру контраварійної спеціальної спортивної підготовки автоклубу імені В.Попова показали майстер-клас катання на картингу. На заході був представлений раритетний автомобіль баггі, який також продемонстрував свої спортивні можливості.

Нагадаємо, вже другий рік поспіль, а цього року до Дня працівників автомобільного транспорту, Політична партія «УДАР» надає підтримку у проведенні змагань з фігурного водіння

«Такі ініціативи та заходи ми проводимо постійно і будемо продовжувати їх підтримувати і надалі, незалежно від того, беремо ми участь у виборах чи ні. Адже одним із головних наших завдань – створення здорового та щасливого майбутнього для молоді, її розвитку. Ми сприяємо здоровому та безпечному способу життя», – зазначив голова обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов.

Перше місце серед жінок зайняла Ірина Деркач, переможцем серед людей з особливими потребами став Володимир Гусєв, серед чоловіків найкращим виявився Сергій Доценко

Призерів було нагороджено почесними грамотами, кубками та цінними подарунками, всі учасники змагань на згадку отримали грамоти.

«Я вдячний «УДАРу» та особисто керівнику Житомирського осередку партії Рустаму Раупову за підтримку наших ініціатив, за те, що вони завжди готові підтримувати та пропагувати здоровий спосіб життя серед молоді», – сказав у своїй промові Валерій Попов, голова автоклубу.


Прес-служба Житомирської організації ПП «УДАР Віталія Кличка»