У Житомирі відгримів фестиваль айкідо. ФОТОРЕПОРТАЖ

100 учасників. Спортсмени з усієї Житомирщини, представники Всеукраїнської федерації KENDO, гості з Києва і Луцька. Шостий щорічний фестиваль Айкідо у Житомирі цієї суботи пройшов під девізом “Здорова дитина – здорова нація”.

Свято ознаменували показові виступи команд. Свою майстерність демонстрували бійці різних вікових категорій. Мета – надати додаткового поштовху для розвитку цього виду єдиноборства на Житомирщині, популяризувати спорт серед дітей та юнацтва, спрямувати їхні інтереси в напрямку збереження здоров’я, особистісного розвитку.

На Репортері: Фестиваль Айкідо Цвіт Сакури у Житомирі (фоторепортаж)

Обласна федерація Айкідо вдячна за співорганізацію Фестивалю ЖОГО “МІР” (Молодь – Ініціатор Реформ). На фестивалі також були вручені посвідчення ЖОГО “МІР” провідним інструкторам Айкідо.

На святі були присутні 2 кандидати у депутати по Житомиру: Іван Камінський та Микола Савенко.

Вони вітали учасників фестивалю, дарували їм спортінвентар. На сцену з грамотами та вітаннями від партії також вийшов Роман Давиденко, – екс-мажоритарник від “УДАРу” по Житомиру, який знявся на користь Зубка. Спонсором заходу виступив каток “Глобал ICE”, який виділив вихованцям шкіл Айкідо безкоштовні квитки на ковзанку.

Президент обласної федерації Руслан Покотило переконаний, що дітей вдасться забрати з вулиці і залучити їх до корисної діяльності тільки тоді, коли у громаді знизиться рівень байдужості.

Прес-служба ЖОГО “МІР”