Вбивця з “Каравану” готувався до вибуху на виборах, – екстрасенс

Відомі українські екстрасенси поділилися своїми припущеннями, де може перебувати стрілець із “Каравану”.

Міліція збилася з ніг у пошуках вбивці з “Каравану”. Щодня надходять дзвінки від громадян, які то тут, то там бачили схожого чоловіка. У міліції кажуть, що ретельно перевіряють всі повідомлення, але результатів поки немає, пише газета Сегодня.

Як відзначає видання, обговорюють подію й у середовищі екстрасенсів, які й поділилися своїми версіями події.

Версія №1: “Російський слід”

На думку президента гільдії чаклунів та екстрасенсів Павла Люндишева, стрілок одразу ж зник у Росії:

“Він живий. Я бачу, як він зник у провулку, сів у чорну іномарку, можливо, Opel Vectra і виїхав в напрямку Вишгорода. Він тікає через Білорусь, зараз він у Росії”.

На думку Люндишева, це найманець, який пройшов спецпідготовку.

“Я бачу його в камуфляжі, навколо нього багато неупокоєнних душ. Це відбувається в тому випадку, якщо людина брала участь у військових діях або спецопераціях і вбивав людей, яких нормально не поховали. Військові дії відбувалися у горах, але це точно не Україна”, – розповів Павло, додавши, що стрілець хотів уникнути конфлікту, але був загнаний у кут.

Версія №2: “Робот-вбивця під вибори”

Екстрасенс Юрій Козлов, учасник “Битва екстрасенсів”, теж вважає, що невідомий убивця – підготовлений бойовик:

“Він купував частини для вибухового пристрою, що готував до виборів. Він не хотів, щоб навіть в чеку було відображено, що він купив акумулятори, тому інстинктивно сховав їх у кишеню. Хоча гроші на їх купівлю у нього були”, – розповідає Козлов і додає, що про вбивцю, якого він порівняв з роботом, ми дізнаємося, але нескоро – доведеться потерпіти близько року.

Версія №3: “Стрілок в Молдові”

На думку екстрасенса Ірини, екс-учасниці “Битви…”, стрілка найняли для вбивства охоронців ТРЦ “Караван”:

“Це пов’язано з переділом бізнесу ТРЦ. Для цього найняли великі люди, злочинець повинен був їм велику суму, тому відпрацьовував свій борг. Він чудово бачив, що камера знімає його, і він демонстративно взяв що-небудь і сховав у кишеню. Відразу ж після цього його прикрили і вивели з України, я бачу, що він на півдні, швидше за все, це Молдова. Цей стрілок зробить ще кілька вбивств, а потім його теж уб’ють”, – висловила свою версію Ірина.

Версія № 4: “Вбивцю затримають випадково”

“Він не киянин, знімав тут квартиру або жив у світло-русявої дівчини, півроку тому втратив роботу. Раніше він працював поряд з людьми у формі. Зараз він повернувся до себе на батьківщину в маленьке містечко, де давно не був. Але його випадково пізнає там хтось з киян”, – розповіла побажала залишитися невідомою киянка.

Нагадаємо, в середу, 26 вересня, молодий хлопець у “Каравані” розстріляв охоронців. Троє були вбиті, четвертий поранений і прооперований. Злочинець влаштував стрілянину після того, як сек’юріті зловили на крадіжці і супроводжували в кімнату охорони. Незважаючи на велику кількість дзвінків від небайдужих громадян, які нібито бачили стрілка, міліція досі не може знайти злочинця.

Вчора, 2 жовтня, речник МВС Володимир Поліщук повідомив, що інформація по справі засекречена, стрілок ніколи не працював в українських правоохоронних органах, а за вбивство у “Каравані” йому світить 10-15 років в’язниці.

Джерело: газета Сегодня