Ворота Житомира зі сторони Києва відтепер світяться і за них не соромно. ФОТО

З 15 жовтня 2012 року Житомир бачать на великій відстані. Вчора, у ніч на 16 жовтня, відбулося підключення стелли «Житомир 884» (зі сторони Києва) до освітлення.

На перший запуск освітлення та перевірку якості робіт в’їзного знаку приїхав міський голова Володимир Дебой.

– Реконструкція в’їзного знаку до Житомира втілена. Це була ініціатива міського голови Володимира Дебоя, – зауважує прес-служба міськради. Спочатку стеллу одягли в граніт, провели благоустрій прилеглої території, а вчора в’їзний знак освітили.

Тепер перше, що бачать житомиряни та гості міста, які їдуть до Житомира зі сторони Києва – гарне, освітлене, гранітне ім’я тисячолітнього міста «Житомир». Отож, в’їздом у Житомир можна буде пишатися. Або принаймні, за нього не буде соромно. У попередньої влади до цього руки не доходили.

Вже у першу ніч після запуску освітлення безліч людей перед в’їздом до Житомира зупинилися, щоб сфотографуватися або ж просто подивитися на красу. Адже тут не лише реконструйовано знак, а й проведено благоустрій прилеглої території, облаштовано зупинку для автомобілів, квіткову клумбу, відремонтовано сходи, встановлено ліхтарі.