Сергій Рижук, який програв вибори, подякував житомирянам за громадянську позицію

Парламентські вибори в Україні відбулися, і результати народного волевиявлення на Житомирщині Центральна виборча комісія визнала легітимними.

Практично усі представники міжнародних організацій, перебуваючи в області у якості спостерігачів, відзначили належну організацію та прозорість виборчого процесу на Житомирщині. Голосування пройшло спокійно та в рамках виборчого законодавства. Невеликі порушення, котрі відзначилися головним чином через недостатність правового рівня деяких членів комісій, не вплинули на загальний результат волевиявлення громадян.

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ висловлює щиру вдячність усім, хто 28 жовтня прийшов на виборчі дільниці та проявив активну громадянську позицію. Разом з вами ми пройшли черговий іспит на демократію. Влада в ході виборчої кампанії зробила все можливе для створення рівних умов всім учасникам виборчого процесу та забезпечення їх дотримання в день голосування. І в результаті ми отримали те, що Житомирщину по праву можна назвати зразком толерантного проведення виборчого процесу у повній відповідності з європейськими стандартами.

Наші політичні опоненти сподівалися, що провладна партія за підсумками парламентських виборів не підтвердить свій статус політичного лідера. Але їх сподівання не виправдалися.

Результати виборів по Житомирській області довели: ПАРТІЯ РЕГІОНІВ готова і до нових випробувань, і до нових звершень. Напевно, жодна політична сила, яка знаходиться при владі, не зазнавала такого якісного та кількісного зростання прихильників, як ПАРТІЯ РЕГІОНІВ на Житомирщині. За цю політичну силу в Житомирській області проголосувало на 34 тисячі виборців більше, ніж під час попередніх виборів депутатів місцевих рад. Це свідчить про довіру до курсу Президента України Віктора Януковича та його команди у регіоні і гарантує продовження курсу реформ та розвитку Поліського краю.

Усіх, кому не байдужа доля рідного краю, хто підтримує курс на зміцнення демократії та правової держави, а також підвищення соціальних стандартів, сьогодні ми закликаємо єднатися навколо Житомирської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ заради майбутнього нашого краю, заради благополуччя кожної української родини.

Сергій Рижук, Голова Житомирської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ