А до вас у гості завітали Зима та Миколай?

Те, що бачу, те що чую,
діти, я для вас дарую…

Цього року на День Святого Миколая маленькі житомиряни отримали у подарунок книжку Людмили Коваль «До нас крокують в гості Зима та Миколай».

– Спілкуватися з дітьми треба саме їхньою «дитячою» мовою.

І Людмила Коваль знайшла цю мову. Дітлахи у захваті від подарунка, адже видання отримали вчасно – на День Святого Миколая.

Напередодні свята свіжі примірники передали житомирським школам, дитячим садкам та лікарням. Вихід збірки дитячих віршів Людмили Коваль став не лише приємною несподіванкою для дітлахів, а й справжньою подією у мистецькому житті міста та області.

На презентації книжки, авторка розповідала про її створення

Виявляється, з ілюстраціями у збірці їй допомагав син Віталій Коваль. Кожен з малюнків відмінно передав настрій віршів. Чудовий тандем вийшов у пані Людмили разом із сином.

Свою творчість житомирянка почала саме з дитячої поезії в надії достукатись до маленьких сердець. Перша збіра «Квітковий калейдоскоп мого краю» Людмила Коваль видала у 2011 році.

А почалося все три роки назад. До написання віршів у Людмили з’явилося натхнення після народження четвертої дитини. Хотіла стати акторкою, а стала мамою і поетесою.

Мені ніби хтось нашіптує строки віршів, – ділиться авторка.

У кінці презентації дитячої збірки «До нас крокують в гості Зима та Миколай» житомирянка побажала всім новорічних свят наповнених чудом.

Діана Бондарчук