Житомирян просять допомогти бездомним людям

У Житомирі розгорнуто намет для обігріву бездомних громадян.

Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський. У зв’язку з складними погодними умовами та зниженням температури “центр обігріву” поставили на вулиці Велика Бердичівська, 113.

Директор Територіального центру з обслуговування пенсіонерів, одиноких громадян Анатолій Сахневич запропонував звернутися до всіх релігійних конфесій з проханням підтримати бездомних у холодний зимовий час.

Як зазначив заступник міського голови Петро Закусило, від імені Житомирського виконавчого комітету підготовлено звернення до всіх небайдужих житомирян допомогти бездомним теплим одягом, взуттям, продуктами харчування. Сьогодні намет забезпечено освітленням, ліжками, пересувними пічами, дровима для обігріву.

На данний момент стоїть завдання створити нормальні умови для цих людей. Незважаючи на можливе підвищення температур, пункт обігріву має працювати до кінця зими і остаточного потепління.

Міський голова Володимир Дебой наголосив, що «робота з організації роботи пункту обігріву має бути безперервною, безперебійною, на належному рівні, з розумінням того, що питання має вирішуватись як власними силами, так і з залученням благодійників».

zt-rada.gov.ua