Сергій Форест побачив в приватизації панщину

Два дні тому в Житомирі близько сотні прихильників Комуністичної партії пікетували будівлю енергопостачальної компанії “Житомиробленерго” з вимогою не відключати водоканал від електроенергії.

Комуністи вимагали припинити відключення комунальних підприємств міста, повернути обленерго в комунальну власність і знизити тарифи на електроенергію.

На думку громадського діяча Сергія Фореста, те, що відбувається, є лише першою ластівкою.

На думку Фореста, якщо керівники «Житомиробленерго» не зроблять належних висновків – незабаром їхні кабінети штурмуватимуть сотні громадян.

“На жаль, сьогодні лише радикальними методами можливо щось змінити в країні”, – переконаний Форест.

Каже, заможні пузаті коти, які приватизували пів-України не реагують адекватно і не хочуть слухати людей.

Форест вважає, що варто повернутися до практики радянських часів, коли стратегічні підприємства були у власності держави, оскільки так сталось, що держава почала залежати від волі купки олігархів, часто неукраїнців за своєю суттю.

“Сучасна приватизація України все більше нагадує панщину. Коли громадяни стають рабами. І коли мер Володимир Дебой каже, що дії Обленерго – злочинні, то так воно і є. Тому що не можна позбавляти людей елементарних можливостей існувати на догоду приватним інтересам, – переконаний громадський діяч.