Вероніка Твердюк й Олександр Шнайдер стали ідеальною парою Житомира. ФОТО

Грандіозне святкування Всесвітнього Дня закоханих відбулось 13 лютого у концертній студії обласного телецентру.

У глядацькій залі жодного вільного місця не було.

На сцені виступали кращі молодіжні естрадні виконавці та колективи Житомирщини (у гала-концерті півфіналу музичного проекту “АКАДЕМІЯ ЗІРОК-7”). В інтерактивном змаганні “Кохання з першого погляду” взяли участь півфіналісти щорічних змагань “Чарівна Полісянка” та “Поліський красень”. Ці два конкурси краси започатковані редакцією газети “Ваші ІНТЕРЕСи” та fashion-студією моделей “Elite Brilliant Models”.

Перед початком свята в фойє телецентру відбувся конкурс “Краще освідчення у коханні”, молодіжна акція “Кращий слоган про кохання”, опитування студентської молоді, демонструвались відеосюжети соціальної тематики.

Організатори свята – департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та концертно-видовищне об’єднання “ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА”.

На початку концертної програми її ведучі Сергій Вікторов і Тетяна Гулова поспілкувались з глядачами в залі, дізнавшись, з яким настроєм кожен з них прийшов на свято. Ведучі запропонували присутнім спробувати себе у ролі ведучого.

Одна з житомирянок Юлія охоче на це погодилась і за кілька хвилин її підготували до цієї відповідальної ролі – гарно одягнули, зробили відповідну зачіску і за мить вона вже представляла концертні номери як справжній конферансьє, разом з основними ведучими заходу.

За традицією, завітав на свято Житомирський міський голова Володимир Дебой

Він подякував режисеру цього дійства Сергію Вікторову за чудово організоване мистецьке свято, яке в Житомирі стало традиційним та улюбленим молоддю. «Вітаю всіх вас зі святом! Бажаю тим, хто ще не знайшов кохання, знайти його, а хто вже кохає, берегти ніжні почуття один до одного у буденності наших днів», – промовив міський голова.

Глядачі отримали задоволення від виступів молодих виконавців – Ольги Рибчинської, Вероніки Гуренко, Насті Навольнєвої, Марії Ревінцової, Анни Безелюк, міжнародної школи танцю “T-SQUAD”, виконавиці східного танцю АІШІ, танцювальних груп “LADIES DANCE”, “Колорит”, а також найменших та найсимпатичніших учасників школи танцю “4 KIDS”, багатьох інших виконавців. Учасниці популярної групи “Пау-TINA” здивували присутніх своїми новими екзотичними сценічними вбраннями і зірвали шквал оплесків.

Супер-гра “Кохання з першого погляду” пройшла весело і цікаво – її учасники, більшість з яких – студенти житомирських ВУЗів, представляли себе за сценою і на сцені, відповідали на непрості запитання ведучих та глядачів, а також дарували одне одному святкові “валентинки” та тістечка у формі сердець, виготовлені власноруч. Одна з учасниць гри подарувала тістечко навіть ведучому, мотивувавши це тим, що на сцені присутні 4 хлопця, а не три.

Наприкінці свята гравці зробили свій вибір і в результаті сформувалась лише одна пара закоханих, яка автоматично стала ідеальною парою Дня св. Валентина.

Це житомиряни Вероніка Твердюк та Олександр Шнайдер.

Вони були запрошені на романтичну вечерю до кав’ярні “+Cava”. Завдяки редакції газети “Ваші ІНТЕРЕСи” усі шість учасників гри отримали квіти і подарунки від численних спонсорів, а також традиційно від фірми “Оріфлейм”.

Також за результатами голосування на сайті interesu.info двом переможцям півфіналу фотоконкурсу «Чарівна полісянка» та «Поліський красень- 2013», мешканцям м. Житомира Юлії та Юрію були вручені квитки на концерт зірки російської естради Лоліти.

Подробиці – на сайті http://viktorovshow.at.ua

Створенню молодіжного мистецького свята “ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА-2013” сприяли: генеральний медіа-партнер – телерадіокомпанія “ЕФІР” та її радіостанції “Супер-радіо 91,1”, “Русское радио”, “Ретро FM”, “Ера FM”, ексклюзивний медіа-партнер – газета “20 хвилин”, головний медіа-партнер – газета “Ваші ІНТЕРЕСи”, головний радіо-партнер – радіо “Житомирська хвиля”. Інформаційну підтримку здійснювали: радіостанціїя “Z-радіо”, КП “Реклама”, РА “Прайм”, газети “Авізо”, “Місто”, “Пульс-норма”, “Імперія ТВ”, “Купець Полісся”, “Меркурій”, “Замок володарів”, “Житомирщина”, сайти: www.ruporzt.com.ua, www.interesu.info, www.expreszt.com.ua, www.reporter.zt.ua, www.0412.in.ua, www.ladyportal.info.

Подарунки для гравців люб’язно надали: магазин квітів “Лілія”, солодощі від “Андроші”, оздоровча програма “Здоров’я жінок України”, магазини “Маяк”, “Дитячий бум” та “Sport Плюс”.