Майбутніх філологів й журналістів тестують в Житомирі безкоштовно

Інститут філології та журналістики Житомирського державного університету імені Івана Франка вдруге запросив випускників шкіл на тренувальне тестування.

У ньому взяли участь близько ста випускників шкіл області, які набрали найбільшу кількість балів за результатами першого грудневого туру. Цього разу майбутні абітурієнти писали творче завдання – власне висловлення за певною темою.

Директор інституту, доктор філологічних наук, професор Віктор Мойсієнко привітавши учасників тестування сказав, що іспит із української мови і літератури є ключовим, а також висловив сподівання зустрітися із абітурієнтами у новому навчальному році в аудиторіях інституту філології та журналістики.

Учасники тестування задоволені організацією проведення заходу.

Тарасюк Микола, одинадцятикласник Бердичівського міського ліцею № 15 дякує організаторам за проведення тестування. Каже, воно дає можливість зважити свої сили перед офіційним випробуванням, яке попереду.

Схожі думки висловлює і Станіславчук Олена, ліцеїстка Житомирського обласного педагогічного ліцею. Випускниця цілеспрямовано йшла на це тестування, бо бажає вступати на одну із спеціальностей інституту філології та журналістики.