У Житомирі пройшла “УДАРна” художня виставка

31 травня на вулиці Михайлівській відбулася молодіжна художня виставка на тему «Яскрава палітра мрій».

Художники-аматори Житомирщини представили на розсуд мешканців міста свої творчі роботи.

Про це інформує прес-служба Житомирської міської організації ПП “УДАР Віталія Кличка”.

Серед багатьох робіт були різні художні жанри – натюрморти, пейзажі, портрети, абстрації. Кожна картина являла собою окреме обличчя свого творця. Майже кожного третього перехожого виставка не залишила байдужим.

«Я отримала справжнє естетичне задоволення від побаченого, – зазначила одна з житомирянок, проходячи центральною вулицею міста. – Я не очікувала побачити таку красу, яку створили дитячі руки. Дякую партії «УДАР» за можливість виявити нові талановиті постаті нашого Житомира».

Глядачі мали змогу проголосувати за картини, які їм найбільше сподобалися.

За результатами голосування перехожих, було обрано 3-х переможців, які отримали цінні подарунки.

Ними стали – Маша Ремша (муніципальна художня школа), Денис Контурський (ЗОШ №17) та Настя Дергун (муніципальна художня школа) – відповідно перше, друге та третє місця.

Зі слів організаторів виставки, подібний захід ними проведено вперше і досить вдало: «Приємно, що за дуже короткий час відгукнулося на участь у виставці багато дітей, – зазначив Олексій Буковський, голова Житомирської міської організації. – Це свідчить про їх бажання проявити себе і продемонструвати свої почуття та мрії на полотні. Для нас важливо брати участь у становленні творчої особистості. Адже відомо, що Житомирщина відома своїми талантами».

Виставку організовало молодіжне крило міської організації партії «УДАР Віталія Кличка» з метою заохочення молоді у розвитку та розкриття творчих здібностей.

ФОТО: