У Коростишівській районній лікарні новий головний лікар

21 червня на сесії Коростишівської районної ради депутати одноголосно підтримали кандидатуру члена Партії Регіонів Віктора Татури щодо призначення на посаду головного лікаря Коростишівської центральної районної лікарні імені Д. Потєхіна.

Це призначення стало можливим після ухвали Апеляційного суду Житомирської області від 10 червня 2013 року, який відхилив апеляційну скаргу колишнього головного лікаря Коростишівської лікарні Сергія Бондарчука.

Сергій Бондарчук оскаржував рішення Коростишівського районного суду, який відмовив йому в задоволенні позову про визнання рішення Коростишівської райради незаконним про розірвання з ним контракту та поновлення на роботі.

26 квітня 2011 року депутати Коростишівської районної ради проголосували за звільнення Бондарчука з посади головлікаря після встановлених фактів корупційних діянь з його боку.

Наразі у прокуратурі Житомирської області, за результатами роботи комісії обласного департаменту охорони здоров’я, розглядається питання порушення кримінальної справи по відношенню до Сергія Бондарчука.