Житомирян вимагає від влади зупинити перетворення берега Кам’янки на сміттєзвалище

У Житомирі в районі Рудні невідомий систематично звозить на береги вантажівки з будівельним сміттям.

Міські служби проігнорували звернення житомирянина, якому не байдуже сьогодення і майбутнє міста.

Про це пише сайт Журнал Житомира.

Житомирян Євген звернувся до журналістів після того, як став свідком перетворення берега Кам’янки в районі 2-го Рудненського провулка на звалище для сміття.

Невідомий чоловік неодноразово приїжджає сюди на вантажній машині з номером 00325 ВВ і звалює вздовж грунтової дороги в декількох метрах від берега будівельне сміття.

Євген звертався до Житомирської міської ради та міських служб. З його слів, там почали футболити від кабінету до кабінету, спихаючи від себе подалі справу, якою держслужбовці не бажають займатися.

“Я практично все життя прожив на вулиці Короленка. Не пригадую, щоб раніше тут було стільки бруду і сміття. І біля річки Кам’янки (якщо це ще річка …) теж.

Сьогодні знову став свідком, як висипали чергову машину сміття на березі Кам’янки. Я сфотографував це. Потім намагався телефонувати з цього приводу: почав з дзвінка до міськвиконкому (48-12-12), звідти мене відіслали в житлово-комунальне господарство, там ніхто за трьома телефонами (47-35-41,47-35-42, заст. нач. тел.: 37-44-74) не підняв трубку.

Потім дзвонив з міськСЕС. Там мені порадили написати заяву на ім’я начальника служби. Намагався цю інформацію дати на обласне телебачення.

Пишу Вам, може, Вам небайдужа тема сміття, що збільшується не по днях, а по годинах …

Запитав водія – що ж це за свинство? А він відповів що це – начальник міліції наказав – тому що тут все буде розплановуватися. Тому можна робити звалище” , – розповідає Євген.

Виходить, що в Житомирі чиновникам й службовцям, які за це відповідають, немає жодного діла до створення чергового стихійного звалища? А можливо, що саме з їхнього благословення це все тут і відбувається?