Житомирян запрошують на фестиваль «Трипільське коло»

27 – 30 червня у місті Ржищеві Київської області відбудеться VI Міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське коло».

Цьогорічна подія присвячена водній стихії.

Тема води надихнула організаторів фестивалю на реалізацію унікального по технічним вимогам та поставленій задачі проекту – Фестивального онлайн телебачення та радіо!

Телебачення і радіо в режимі прямого ефіру – це нова творча платформа, яка відкриває широкі можливості для комунікації важливих подій фестивалю та процесів.

Основні еко-культурні принципи «Трипільського кола»: екологія спілкування, зоровий спосіб життя, чисте довкілля, відкритість до творчості.

Завдяки новим технологіям організатори мають можливість не тільки донести до широкої глядацької аудиторії та слухачів знання про давню культуру Трипілля, але й познайомити всіх бажаючих з різними варіаціями поєднання етнічної культури з сучасними тенденціями в музиці та мистецтві!

Зйомка буде проводитися протягом трьох днів на трьох локаціях: Мала сцена, Велика сцена та прес-центр фестивалю «Територія спілкування».

В перший день заходу глядачі зможуть побачити виступи колективів на Малій сцені, в другий і третій – стати свідками яскравих подій Великої сцени, спостерігаючи виступи 13-ти гуртів з 7 країн Європи та Азії.

Проект спільного інформаційного простору без кордонів буде реалізовано за сприяння партнерів фестивалю – оператора мобільного зв’язку life:), телеканалу 3D Planet, інтерактивного телебачення Divan. TV та інтернет-радіо Хвиля української музики «Молоде радіо».