Коростенський щебзавод змінив керівника і працює в звичайному режимі

Новопризначений Голова Правління ВАТ “Коростенський щебзавод” Сергій Олександрович Шатковський розпочав перший день на роботі.

Діяльність заводу протікає у звичному робочому режимі.

На щебзаводі на вимогу акціонерів проводиться ревізія і вже виявлені факти зловживань службовим становищем колишніми посадовими особами, які підозрюються в розкраданні десятків мільйонів гривень коштів підприємства.

“Кожна вкрадена копійка буде повернена на завод законними шляхами. Проте звільнені члени правління не зацікавлені у стабілізації роботи підприємства, вони підбурюють працівників і влаштовують провокації, таким чином намагаючись розхитати роботу заводу”, – зауважив Сергій Шатковський.

Команда Шатковського відновлює роботу щебзаводу. У той же час опоненти організовують опір. Інформацію, яка від них потрапляє в ЗМІ нове керівництво називає викривленою.

“Ці люди не хочуть бачити щебзавод успішним підприємством, яке створює робочі місця, вчасно сплачує зарплату. Ми, у свою чергу, розробили бізнес-проект поліпшення економічного стану підприємства і маємо намір значно підвищити зарплату робітникам. На території заводу знаходяться винятково державна служба охорони і працівники міліції для забезпечення громадського правопорядку і уникнення провокацій”, – наголосив Голова Правління ВАТ “Коростенський щебзавод” Сергій Шатковський.

Як раніше повідомлялось у засобах масової інформації, Житомирською обласною прокуратурою розслідується кримінальна справа по розкраданню коштів та майна на Коростенському щебзаводі його посадовими особами у великих розмірах.

За період їх «господарської діяльності» були виведені майже всі активи Коростенського щебзаводу на підконтрольні структури Біжана Ю.Т. , також в травні 2013 року борг в 15 млн. грн. яка рахувалась по обліку ПрАТ «ТК «Коростенський щебзавод» перед ВАТ «Коростенський щебзавод» була також перекладена на фірми із ознаками фіктивності, тобто фактично були вкрадені обігові кошти на підприємстві даними незаконними оборудками.