В Житомирі паркан за палацом культури посварив сусідів. Відео. Фото

«Паркан буде знесено!», – з такими словами звернувся до редакції Репортер Житомира мешканець будинку № 12, що по вулиці 1 Травня.

Проблема полягає у тому, що частина мешканців будинку вирішила, що тут прохід має бути заблоковано й був встановлений паркан, який перекрив звичний для багатьох маршрут пересування.

Ця споруда (паркан) не передбачена жодними документами. Весь час, з моменту передачі в експлуатацію будинку (38 років), жодного паркану на цьому місці не було.

Мешканець будинку наголошує, що ті, хто самовільно встановили даний паркан, не тільки заважають своїм сусідам вільно і безперешкодно пересуватись, але й створюють незручності багатьом стареньким, та молодим сім’ям, які раніше водили своїх дітей через цей прохід у дитячий садок.

Словом, нині потрібно витрачати набагато більше часу, щоби обійти будинок і потрапити до свого під’їзду. Проблема могла вирішитись у мирний спосіб, на зборах будинку.

Проте сусіди посварились.

Відео.

Звернення, щодо демонтажу паркану вже направлені у відповідні інстанції, але реакції поки жодної. Тож мешканець, який побажав залишитись невідомим, вирішив за допомогою ЗМІ звернутися до тих, хто встановив даний паркан, одуматись, доки не пізно і самостійно його демонтувати. В іншому випадку, з його слів, сусідів чекає судове засідання та відповідальність згідно чинного Законодавства України.