« Вірність» у подружньому житті

Без категорії

Які зараз чоловіки? Чи існують нині вірні сім’янини?

Хочеться ще в це вірити. Чи всі вони «вимерли» як динозаври і ми можемо читати про них тільки в книгах та дивитись в кінострічках?

Ми, дівчата, часто мріємо про принца на білому коні… Хоча, ні. Зараз всі мріють про олігарха на чорному мерседесі. І не потрібно говорити ніби «я не такая, я жду трамвая», як співає відома всім Ольга Полякова. Глибоко в душі ми всі хочемо такого «принца» зустріти. Але щоб і симпатичний був, і хороший. Мріяти ніхто не заборонить. Як говориться “мріяти не шкідливо, шкідливо не мріяти».

Але які вони, олігархи на чорному мерседесі? Чи чули ви, що давно існують такі місця, де дівчата отримують гроші тільки за те, щоб зіставити компанію такому «принцу»? Я знала, що у великих містах таке існує. Дівчата працюють за гроші, вони мило посміхаються та розважаються з чоловіками, не обов’язково з інтимними стосунками. Але таке існує і у нас в місті. І, що сумно, переважно такі «принци», наші політики.

Це ж доступно тільки багатим колам. І у такого «принца» є дружина та діти. І на публіку він чудовий сім’янин. І тільки в своїх колах знають правду про його «діяння».

Такі собі «принци» дружинам мило посміхаються, і говорять про затримку на роботі. А самі і в клубах таємно відпочивають чи в інших цікавих місцинах. Хто це все бачить?

Де такі місця існують? Це може бути звичайне кафе чи ресторан. З виду ніхто б не здогадався, які таємниці таїть ця місцина і чому його так полюбляють чоловіки та молоді дівчата. Але чим саме може займатися арт-директор, може у нього бути якісь інші обов’язки? Можливо він підшукує молодих та вродливих дівчат для таких побачень з «принцом»? І в таких місцинах бувають VIP- місця, де не має зайвих пар очей, і ніхто не потурбує.

Дивно те, що ми ж буваємо в таких місцях, смакуємо кавою, та не знаємо що на справді відбувається в цьому закладі. І в нашому славному Житомирі є теж такі місцини. Але це відомо не кожному, як я вже висловлювалась, тільки в своїх колах.

А чи спостерігали ви картину, де в клубах чи ресторанах зовсім юні дівчата спілкуються з дорослими чоловіками? Таке вже трапляється не рідко. Зазвичай ці чоловіки досить багаті. Бідні туди і не рипнуться. А не впізнавали інколи ви обличчя цих «принців»? Це наше правління, наші політики та олігархи.

Тепер ще раз хочеться запитати себе, а чи потрібен такий «принц» на мерседесі? Адже чоловіки, у яких є багато статків, хочуть на щось їх витрачати, і отримувати за це насолоду тому, що гроші з неба не падають, вони важко заробляються, і хочеться за це подяки.

Чи варто сподіватися на такого принца? Чи потрібно таке багатство і чого вона варте? Так що ще раз потрібно обдумати, якого чоловіка собі обрати.