У Житомирській міській раді стало на одне вакантне місце більше

Житомирська міська рада залишилася без начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Вчора, 22 квітня, свій останній робочий день на посаді начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради відпрацювала Олена Сарно.

За роки роботи у виконавчих органах міської ради Олена Миколаївна пройшла шлях від спеціаліста 2 категорії до начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради.

Посаду начальника Сарно займала останні сім років і каже, що робота в управлінні відкрила для неї цілеспрямовану, ініціативну, патріотичну молодь, здатну будувати майбутнє.

Звільнилася Олена Сарно за власним бажанням.

Каже, що хоче відпочити та перейти у законодавчу сферу.

«Я багато років працювала у виконавчій владі. Тепер є бажання перейти у законодавчу. Маючи практичний досвід і знання, хочу впливати на рішення», – поділилась планами з читачами Репортера Олена Сарно.

З її слів, вона ніколи не трималася за посаду – просто подобається робота. Жартує, що навіть і не думала на посаді начальника працювати до пенсійного віку, бо не хоче бути ветераном молодіжного руху.

Поки невідомо хто займе нове вакантне місце, але Сарно щиро сподівається, що прийде професіонал, який сприятиме розвитку молодіжного руху в Житомирі та в Україні в цілому.