Житомирський Автомайдан твердить, що їхньому активісту, через Бобра, погрожує депутат Ткаченко. Відео

Активісти Автомайдану попросили депутата Житомирсьої міської ради Юрія Ткаченка роз’яснити причини погроз голові Автомайдану Олександру Таргонському.

Про це вони заявили у відповідному відеозверненні.

13 травня, розповідають активісти, була проведена акція проти екс-керівника Житомирського Держгірпромнагляду Юрія Бобра, а 14 травня – проти організаторів тітушок у Попільні, місцевого керівника освіти.

Після цього з головою Автомайдану Олескандром Таргонським зустрівся депутат міськради, представник руху афганців Юрій Ткаченко.

Він, за твердженням автомайданівців, у грубій формі висловив думку, що Юрій Бобер – «нормальна людина і не треба його чіпати».

Окрім того, Ткаченко був незадоволений акцією у Попільні, де активісти протестували проти організаторів анимайдану, які досі займають владні крісла.

«Ми хочемо знати, чи думки висловлені Ткаченком є його офіційною позицією як депутата міської ради, чи хтось його попросив це зробити. Це нам потрібно для того, щоб зрозуміти чи звертатись в правоохоронні органи з заявою про погрози життю і здоров’ю керівника нашої організації за його громадську діяльність чи просто залишити заяви без уваги», – говорить координатор ГО «Автомайдан-Житомир» Олександр Таргонський.

Активісти обіцяють продовжувати свої акції.