Австралійська топ-модель роздяглася в знак політичного протесту

Австралійська топ-модель Робін Лоулі (Robyn Lawley) опублікувала фото в оголеному вигляді на своїй сторінці в Instagram, висловивши, таким чином, обурення будівництвом вугільної шахти в Квінсленді, повідомляє The Age.

На знімку 25-річна зірка подіуму постала з виконаною червоним маркером написом «Зупиніть видобуток вугілля» (Stop coal mining) на животі.

У підписі до фотографії Лоулі зазначила, що вугілля «незабаром стане мертвим продуктом, які закуповуються тільки країнами, керівництво яких не піклується про довкілля». Крім того, Лоулі поділилася зі своїми 65 тисячами передплатників побоюваннями, що будівництво шахти Carmichael торкнеться Великий бар’єрний риф, 20 тисяч гектарів австралійського лісу і в цілому сильно вплине на екосистему регіону.

Раніше міністр навколишнього середовища Австралії Грег Хант (Greg Hunt) запевнив, що при будівництві будуть вжиті всі необхідні заходи щодо захисту екосистеми Квінсленда. Крім того, він особливо відзначив, що накладені на будівельників (індійських девелоперів Adani) екологічні обмеження стали «найсерйознішими за всю історію австралійської промисловості». Вартість запасів вугільного родовища була оцінена в п’ять мільярдів доларів США, потенційний термін служби майбутньої шахти – 60 років. Повідомлялося, що нове вугледобувне підприємство створить 3900 робочих місць.

Робін Лоулі – одна з найвідоміших моделей не тільки в Австралії, але і в світі. Дівчина представляє одяг для повних (plus-size). Вона також є активісткою захисту навколишнього середовища та представником благодійної організації The Australian Ovarian Cancer charity.
__________________________________________
Для тех, кто любит одеваться модно интернет-магазин Оtto предлагает свой каталог одежды. Заходите, подбирайте и заказывайте.