Пєхова з пакунками піймали під адміністрацією Президента

Дві ночі спостережень журналіста Сергія Андрушко під Адміністрацією Президента дали свої плоди – в нестандартний робочий час під будівлею на Банковій доволі жвавий рух депутатів та чиновників.

Так, у першу ніч розслідування АП відвідав мер Харкова Геннадій Кернес. Пізніше в АП прийшов екс-регіонал, а тепер лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тигіпко, два рази був посол Російської Федерації Михайло Зурабов. Не обійшов увагою будівлю Президента і регіонал, народний депутат України Володимир Пехов, який приніс комусь в Адміністрацію «головку сиру». Саме так він описав вміст своїх двох пакунків.

Не виключено, що візит Пехова на Банкову напередодні виборів до Верховної Ради може бути пов’язаний з домовленостями щодо подальшого депутатства та отримання квоти за «своїм» виборчим округом №64 (Житомирська область).

Адже після розстрілів мітингувальників на Інститутській 20 лютого Володимр Пехов вийшов зі складу фракції Партії регіонів у Верховній Раді та змінив результати голосування за диктаторські закони 16 січня 2014 року, відкликавши свій голос. В квітні він вже закликав виборців голосувати за Петра Порошенко в першому турі та всіляко відхрещувався від співпраці з Віктором Януковичем, довіреною особою якого в Житомирській області був під час попередніх виборів.

За майже два роки своєї роботи в Верховній Раді з 19 пунктів своєї передвиборчої програми Володимир Пехов не виконав жодного. Доля єдиного зареєстрованого нам законопроекту про спеціальний режим оподаткування вирощування льону наразі невідома.