Житомирщина поховала ще чотирьох десантників-героїв. Фото

1 серпня на Житомирщині поховали чотирьох військовослужбовців, загиблих в зоні АТО.

Про це Репортеру повідомили в облдержадміністрації.

У 13-му батальйоні в Житомирі відбулося прощання із заступником командира роти – інструктором з парашутно-десантної підготовки розвідувальної роти в/ч А0281 капітаном 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади 31-річним Сергієм Шуліковим, який загинув від кулі снайпера.

Провести земляка в останню путь прийшли близько сотні житомирян.

Військовий родом із Миколаївської області. Там проживають його батьки. У загиблого залишилася вагітна дружина та двоє неповнолітніх дітей – донька (2002 року народження) і син (2012 року народження).

Поховали Сергія Шулікова у закритій цинковій домовині на Смолянському військовому кладовищі міста Житомира.

Разом із тим, на Любарщині, у селі Рогізно, поховали солдата 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського Валентина Батюка. Він народився 13 лютого 1979 року. На військову службу був призваний по мобілізації. У рідному селі у Валентина залишилися батьки та два брати.

Цього ж дня рідні та близькі попрощалися зі старшим сержантом 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади Олександром Книшем. Військовий народився 6 жовтня 1982 року. Загиблого поховали у селі Левків Житомирського району. У нього залишилися мати, дружина та двоє неповнолітніх дітей.

Також у селі Печанівка Романівського району в останню путь провели солдата 93-ї окремої механізованої бригади Олександра Григоровича, 1979 року народження. Його рідня проживає у Кривому Розі, однак жителькою села Печанівка Романівського району є мати Олександра. Військовослужбовець загинув 25 липня під Краматорськом Донецької області.

Слава героям!