​Першою моделлю Land Rover китайського походження стане Evoque

Land Rover і його китайський партнер концерн Chery визначилися зі своїми виробничими планами.

На роль моделі, з якої почнеться процес локалізації “Ленд Ровер”, обраний кросовер Evoque, але не виключено, що спільне підприємство буде випускати і “Ягуари”.

Вибір Range Rover Evoque в якості першої моделі, яка вироблятиметься на території Китаю, пов’язаний з його високою популярністю на місцевому ринку. За відомостями агентства Automotive News, випущені в Китаї “Евоків” продаватимуться тільки на місцевому ринку – планів з експорту кросоверів китайського походження у альянсу немає.

В Land Rover запевняють, що завод, побудований на північний схід від Шанхаю, є повномасштабним виробничим підприємством повного циклу. У 2015 році там почнуть випускати і силові агрегати нового сімейства Ingenium, і, не виключено, останню новинку компанії – кросовер Land Rover Discovery Sport.

Подумують в Land Rover і про можливість розробки спеціально для Китаю подовженої версії нового седана Jaguar XE. Однак, за словами виконавчого директора компанії Ральфа Спета, рішення буде прийматися, виходячи з результатів продажів, які продемонструє седан.

Агентство уточнює, що на китайський ринок припадає більше чверті всіх світових продажів Jaguar Land Rover.


Компания AVG предлагает прокат автомобилей в Сочи. В оренду или на прокат. Можно с водителем. Также для свадьб. Обращайтесь.