Ветеринари дістали зі шлунка пса 43 шкарпетки

Лікарі ветеринарної клініки DoveLewis аварійного Тваринний лікарні в Портленді (штат Орегон) під час операції дістали з шлунка собаки 43 з половиною носка. 

Як повідомляє The Oregon, після хірургічного втручання тварині вдалося повністю відновитися. Вона продовжує бігати, але чи знову їсть шкарпетки, не відомо.

Операція, яка зайняла більше двох годин, пройшла в лютому 2014 року, але співробітники клініки розповіли про неї лише у вересні. Хазяїн німецького дога не зміг пояснити, як така кількість шкарпеток попало в шлунок тварини.

Він звернувся до ветеринарів після того, як собака кілька днів не їла і її постійно нудило.

Лікарі зробили тварині рентген, який показав наявність у шлунку сторонніх предметів. Проте визначити, що це були саме шкарпетки, вдалося лише під час операції. Шкарпетки були як хазяїна, так сусідів навколо. Дізнайтесь, що краще натягти на шкарпетки на http://ugga.com.ua/.

Керівництво клініки направило рентгенівський знімок шлунка собаки для участі в галузевому конкурсі «Що вони їли?». Цей захід організовує журнал Ветеринарна практика Новини, видаваний для ветлікарів. 

Випадок з собакою, поряд з жабою, яка з’їла 30 каменів, а також ще одним собакою, яка з’їла вертел для гриля, увійшов до трійки переможців. Приз у розмірі 500 доларів був направлений до фонду допомоги тим господарям домашніх вихованців, які не в змозі оплатити послуги ветеринара.