Депутат і громада мають працювати разом. Іван Литвин

Днями кандидат у народні депутати Іван Литвин провів робочі зустрічі у Черняхівському районі.

У ході спілкування з місцевими жителями був перелічений цілий ряд питань, які потребують вирішення: відсутність газифікації сіл, нестача робочих місць, скромний районний бюджет, занепад економіки, недостатня підтримка держави.

«Всі мають працювати заради спільної мети, – вважає місцевий житель Іван Бачук, – кожен повинен розуміти, що він живе у цій державі. Якщо до землі не братися руками, вона родити не буде. Язиком можна лише відчути смак, але ніяк не досягти результату. Кожен має заглянути в себе і подумати: що я зробив для України, а не вона для мене. Люди сподіваються, що прийде чарівник з іншої планети – і ми будемо жити як в раю. Але відбудувати Україну можна, лише згрупувавшись і працюючи разом».

На тому, що депутат і громада мають працювати разом, наголошує й Іван Литвин.

«Депутат має регулярно звітувати перед громадою, які рішення прийняв і за що проголосував, – вважає Іван Литвин, – ми маємо чути людей і працювати задля їхнього добробуту».

Для кожного населеного пункту залишається болючою проблема АТО. Скрізь є родичі людей, які захищають східну територію України від загарбника. Лейтенант Іван Литвин сам нещодавно повернуся з зони АТО і розуміє, наскільки важливо зберегти людські життя і повернути дітей у їхні сім’ї. Навідавши дітей на виставі проекту «Казкове Полісся», Іван Литвин випадково зустрівся з товаришем по службі, з яким служив у секторі Д.

«Зберегти мир можна лише шляхом перемовин, – вважає Іван Литвин, який сам пережив жахіття війни – і на сьогоднішній день спокій в Україні – основна задача кожного з нас».