Іван Литвин гарантує, що за його депутатства не закриватимуть школи

Кандидат в народні депутати Іван Литвин, кандидат по 66 округу, з робочими зустрічами навідався в Радомишльський район.

Народ зневірений: недостатня підтримка держави, нестача робочих місць, скорочення виплат вчителям та бібліотекарям безсумнівно накладають свій відбиток на настрої місцевого населення.

«Такі поїздки потрібні, – вважає Іван Литвин, – люди мають відчувати, що про них не забули. Не можна нічого досягти, сидячи в урядових кабінетах. Необхідно регулярно зустрічатися з виборцями, разом будувати програму дій».

«Об’єднатися всім треба, – підтримала кандидата на одній із зустрічей місцева жителька Світлана Соломаха, – а не так, що рак, лебідь і щука. Люди мають бути однодумцями. Ми маємо навчитися самі вирішувати проблеми».

Під час робочих поїздок Іван Литвин дивується: як країна, що розташована на перетині транспортних та енергетичних вузлів, має вихід до моря і родючі землі, може жити бідно.

«Здається, ми пропустили той момент, коли треба було проводити обстеження нашого пацієнта – України. Тепер необхідне хірургічне втручання».

Адміністративно-територіальні реформи, реформи у сфері освіти, зниження податків – це лише частина задач, які поставив перед собою Іван Литвин. І люди активно підтримують його ідеї, що значно пришвидшує реалізацію поставлених задач.

«Я гарантую, що жодна школа за час мого депутатства не буде закрита – обіцяє кандидат, – проблема кожного виборця стане моєю особистою проблемою».