​Nikon готує повнокадровий беззеркальний фотоапарат

Компанія Nikon готує повнокадровий беззеркальний фотоапарат.

Компанія Nikon, за інформацією мережевих джерел, розробляє новий повнокадровий фотоапарат з беззеркальною конструкцією.

Повідомляється, що пристрій буде розраховано на роботу з об’єктивами під байонетне кріплення Nikon F.

Говориться також про відсутність електронного видошукача. За розмірами новинку можна порівняти з системною фотокамерою Olympus E-M1, яка має габарити 130,4 × 93,5 × 63,1 мм (без виступаючих частин) і важить приблизно 500 грамів (включаючи акумуляторну батарею і карту пам’яті).

Відомо, що в даний час Nikon проводить всебічні випробування фотоапарата. Його анонс може відбутися ближче до кінця нинішнього року.

Додамо, що перший у світі повнокадрові беззеркальні фотоапарати представила Sony: у жовтні 2013 японська корпорація явила світові пристрої A7 і A7R, оснащені КМОП-матрицею Exmor з 24,3 і 36,4 млн пікселів відповідно.

Обидві камери побудовані навколо байонета Sony NEX E. Вони наділені процесором BIONZ X, видошукачем XGA OLED Tru-Finder з 2,4 млн пікселів, 3-дюймовим поворотним РК-екраном з роздільною здатністю 1230000 пікселів, модулями Wi-Fi і NFC.


Интернет-магазин Сотмаркет предлагает купить цифровые фотоапартаты Canon и другие модели, в том числе и Nikon, Olympus, Sony. Прекрасный выбор, отличные цены. Заходите, выбирайте!