​Новий кросовер від BMW втрачає букву X

Компанія BMW продовжує розширювати лінійку своїх X-кросоверів, причому в обидві сторони: флагманом сімейства скоро стане великий семимісний X7, а ось посаду моделі початкового рівня перейде від X1 до нового, ще більш компактному кросоверу, якого покажуть в 2017 році.

“На сайті 
авто-мир.com.ua поціновувачі BMW чи інших моделй зможуть замовити їх на прокат. Заходьте, вибирайте, на сайті діють різні послуги.”

За інформацією джерел німецького видання Auto Motor und Sport, у нового компактного кросовера поки що є два робочих назви: Urban Cross і 1-Series Sport Cross. Від варіанту X0, який логічним чином замкнув би систему назв Х-сімейства, керівництво компанії вирішило відмовитися.

Довжина кросовера навряд чи буде перевищувати чотири метри при орієнтовному обсязі багажника 330 літрів. Дизайн інтер’єру буде виконаний в тому ж ключі, що і на компактвен 2-Series Active Tourer. Однак, швидше за все, новинка отримає нову мільтімедійную систему.

За моторній гамі майбутній компактний кросовер також порідниться з Active Tourer і отримає малооб’ємні бензинові і дизельні агрегати потужністю від 136 до 231 к.с. Крім того, не виключена і поява підключається гібридної версії.

При орієнтовною базової вартості в 25 000 євро кросовер планується розпродати тиражем в 250 000 штук за весь час виробництва. Модель буде глобальною і з’явиться на всіх ключових ринках компанії – в Європі, Азії, США та на Близькому Сході.