Володимир Шинкарук здобув подвійну перемогу в конкурсі “Коронація слова”

У Національній опері України відбулася 15-та ювілейна церемонія “Коронація слова”. Захід об’єднав талановитих письменників та відомих громадських діячів, музикантів, акторів, політиків, журналістів, які вручали відзнаки переможцям.

“Коронація слова” створює для вас нову хвилю української літератури – яскраву, різножанрову, захоплюючу – яка є дзеркалом сьогодення і скарбом для майбутніх поколінь», – говорять засновники конкурсу Тетяна та Юрій Логуші. 

Цьогоріч перемогу в номінації “Пісенна лірика для дітей” та спеціальну відзнаку від дитячого колективу “Зернятко” здобув наш земляк Володимир Шинкарук. З рук народного депутата України Оксани Продан статуетку та диплом отримала донька відомого автора й виконавця, режисера й письменника – заслужена артистка України Ірина Шинкарук.

Після довгої хвороби у грудні 2014 року Володимир Федорович пішов від нас. Однак він живий у своїх творах. І це вкотре довела ювілейна церемонія “Коронація слова”. 

За кулісами Ірина Шинкарук поспілкувалася з колегами-артистами, що висловили бажання включити до свого репертуару пісні цього прекрасного поета і композитора та приїхати до Житомира на фестиваль пам’яті Володимира Шинкарука «Яблуневий Спас». Фестиваль відбуватиметься в його День народження – 19 серпня.