Створена робоча група, щоб повернути майно Житомирському агроуніверситету

Утворено робочу групу для вивчення ситуації щодо повернення ДП «Україна» Черняхівського району у структуру Житомирського національного агроекологічного університету.

Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА за 6 липня.

“Робочій групі вивчити ситуацію навколо ДП «Україна» Черняхівського району та до 16.07.2015 проінформувати облдержадміністрацію“, – зазначається в розпорядженні.

Відповідно до ст. ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», протокольним рішення Житомирської обласної ради від 28.05.2015 було вилучено ДП «Україна» з переліку підприємств, що підлягають приватизації у 2015 році, та вирішено повернути його у структуру Житомирського національного агроекологічного університету.

СКЛАД робочої групи для вивчення ситуації щодо повернення ДП «Україна» Черняхівського району у структуру Житомирського національного агроекологічного університету


ЛагутаЯрослав Миколайович заступник голови обласної державної адміністрації, голова робочої групи
ДідківськийВолодимир Олександрович депутат Житомирської обласної ради, заступник голови робочої групи (за згодою)
СтрельченкоВалентина Андріївна заступник начальника управління – начальник відділу розвитку аграрної економіки, врегулювання відносин власності та дорадництва департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, секретар робочої групи
члени робочої групи:
БабичЛеонід Федорович в.о.директора департаменту агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації
ДяченкоВалерій Григорович радник голови обласної державної адміністрації на громадських засадах з питань розвитку агропромислового комплексу (за згодою)
ЖериборЛіна Леонідівна начальник управління статистики сільського господарства та навколишнього середовища головного управління статистики в Житомирській області (за згодою)
КалінінВадим Олександрович начальник управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації
МузиченкоСергій Юрійович в.о.начальника відділу охорони земель управління землеустрою та охорони земель головного управління Держгеокадастру у Житомирській області (за згодою)
ПідліснийАнатолій Леонідович голова Черняхівської районної державної адміністрації
ПоліщукВолодимир Юрійович начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по Житомирській області (за згодою)
РусакВасиль Степанович депутат Житомирської обласної ради (за згодою)
СкиданОлег Васильович в.о. ректора Житомирського національного агроекологічного університету (за згодою)
ТрохименкоПетро Олександрович начальник управління агропромислового розвитку Черняхівської райдержадміністрації