Зовнішній вигляд кондиціонера

На даний момент можна знайти величезну кількість різних варіантів кондиціонерів за формою, кольором, розміром. Наприклад, на сайті http://technoprestige.com.ua/ їх величезний вибір.

Проте яким би не був дизайн самого кондиціонера, важливо як він буде виглядати в інтер’єрі приміщення. Найчастіше кондиціонер встановлюють  в кімнату з уже усталеним дизайном, тому головним завданням кондиціонера ставати нічого не зіпсувати, не вибиватися із загальної обстановки.

Форма внутрішнього блоку

Внутрішні блоки кондиціонерів представлені виробниками в більшості своїй схожі. Однак все-таки є відмінності, і вони несуть в собі не тільки дизайнерські вишукування, але і конструктивні особливості.

Розглянемо варіанти виконання внутрішніх блоків:

На цих малюнках показані різні внутрішні блоки в розрізі. У формі окружності показаний вентилятор кондиціонера, а заштрихований ділянка – це теплообмінник.

Чим більше розмір вентилятора і теплообмінника, тим ефективніше працює кондиціонер. Відповідно, спліт-системи у яких «найтонший внутрішній блок» будуть практичні тільки з точки зору дизайну, а не з точки зору технологічності. «Пузатеньку» кондиціонер може комусь не здасться вершиною дизайнерського мистецтва, але охолоджувати ваше приміщення він буде швидше.

Класичний білий

Найбільш традиційний варіант колірного виконання для кондиціонера. Протягом довгого часу кондиціонери робилися в білому кольорі, і досі це дуже популярно. Цьому є досить просте пояснення: кондиціонери білого кольору нейтральні, не кидаються в очі, вписуються практично в будь-який інтер’єр.

Недарма у основних лідерів з виробництва кондиціонерів, таких як Daikin, Mitsubishi, Toshiba і IGC всі моделі виконані в білому кольорі. Вони не особливо працюють з дизайном, не вигадують якихось химерних забарвлень, адже головне завдання кондиціонера – охолоджувати приміщення.

Надсучасний дизайн: Hi-Tech виконання

Дизайн кондиціонерів такого типу і в правду можна назвати стильним. В якості колірного рішення найчастіше використовуються темні кольори: чорний, сірий, металік. А за формою внутрішні блоки зазвичай вузькі і широкі. Однак такі кондиціонери будуть органічно виглядати не скрізь, тому при покупці потрібно не забути зіставити дизайн внутрішнього блоку і інтер’єру приміщення. Крім того, сучасний зовнішній вигляд внутрішнього блоку не обов’язково говорить про те, що кондиціонер володіє і високотехнологічної начинкою. Таким чином, треба уважно вивчати технічні та експлуатаційні характеристики кондиціонерів в такому виконанні і не кидатися на першого вподобану картинку.

Кондиціонер як твір мистецтва (LG Art Cool)

Кондиціонери LG стали володарями великої кількості премій в галузі дизайну. Компанія постійно розвиває цей напрямок, пропонуючи споживачеві все нові і нові варіанти виконання внутрішнього блоку. Лінійка кондиціонерів LG ArtCool – це широкий вибір кондиціонерів, які зможуть дійсно прикрасити ваше приміщення, зробити його яскравішим. LG ArtCool – це яскрава палітра фарб, а також можливість самому вибирати оформлення кондиціонеру в унікальній серії ArtCool Gallery.

Кондиціонер подібного роду може стати об’єктом пильної уваги у вашому домі. Він стане прикрасою інтер’єру і, може бути, навіть предметом гордості і захоплення друзів.

Висновок

Основне завдання кондиціонера – створювати комфортні для вас умови. А те, як він буде виглядати – питання вторинне. Який би форми і забарвлення не був кондиціонер, головне, щоб він добре виконував основні функції. Тому все-таки краще спочатку зрозуміти, що ви хочете від кондиціонера, сформувати вимоги до нього. А потім вже серед моделей, які відповідають цим вимогам вибрати відповідне оформлення.