Apple випустила iOS 9.0.1 і iOS 9.1 beta 2

Через два тижні після релізу першої бета-версії iOS 9.1 компанія Apple випустила другу попередньо-складенної нової мобільної операційної системи.

У справжній момент оновлення доступно в Apple Developer Centre або через Wi-Fi для зареєстрованих розробників. Якщо в Купертіно протримаються встановленого графіка релізу бета-збірок iOS, то для учасників програми публічного тестування новинка стане доступною вже завтра, 25 вересня.

Нагадаємо, що в релізі iOS 9.1 beta 1 розробники передбачили підтримку API для «живих фото» і інтерфейсу 3D Touch, а також представили оновлений набір смайликів. Крім цього, в оновленні буде реалізована підтримка стилуса Apple Pencil і смарт-клавіатури для iPad Pro.

Судячи з термінів релізу попередніх збірок, оновлення iOS 9.1 вийде набагато раніше і незалежно від релізу iPad Pro, запланованого на листопад цього року.

Що стосується з’явився недавно поновлення iOS 9.1 beta 2, то, виходячи з офіційного опису, реліз спрямований на подальше удосконалення вже існуючих функцій прошивки. Тим не менш, навіть якщо користувачам і не варто чекати кардинальних змін, iOS 9.1 все-таки запропонує кілька цікавих можливостей, таких як, наприклад, деактивація фото контактів.

Крім виходу iOS 9.1 beta 2 для розробників Apple також випустила iOS 9.0.1.

Оновлення вже доступно для завантаження і може бути встановлено на всі пристрої під управлінням iOS 9.

Реліз містить виправлення ряду помилок, в числі яких:

непередбачене завершення роботи асистента;

неполадки в роботі будильника і таймера;

проблема в Safari і Фото, при якій призупинення відео могла приводити до некоректного відображення кадру паузи;

проблема, що приводила до втрати стільникових даних деякими користувачами, настройка APN яких проводилася вручну за допомогою профілю та інші.


Аренду сервера пропонує хостинг “Украина”. Хостінг та реєстрація доменів усе це можна знайти на www.ukraine.com.ua. Звертайтесь