Ідеї декору стін в хлоп’ячих спальнях

Перше, що спадає на думку при розмові про декор стін у спальні хлопчика-підлітка – це постери. І хоча ідея обклеїти стіни і двері зображеннями улюблених акторів, музикантів і відео ігор може здатися спокусливою, все ж є й інші цікаві і стильні варіанти.

Смужки ніколи не виходять з моди, тому сміливо можна використовувати стильний і безпрограшний варіант, оформляючи кімнату для хлопчика. Для більш ефектного вигляду можна скомбінувати смугасту стіну з іншими малюнками і візерунками у декорі.

Стильно і по-чоловічому буде виглядати спальня з темною акцентної стіною. Це неймовірно простий спосіб оформлення інтер’єру. А от інші стіни при бажанні можна перетворити на галерею постерів.

Фотошпалери допоможуть створити в кімнаті індивідуальний характер. Можна зобразити що завгодно. Спортивна тематика – найпростіше і вірне рішення, хоча можна вибрати й інші теми, близькі дитині.

Фотошпалери на стіні можуть перетворити кімнату в пляжний будиночок на березі бурхливого океану. Залежно від тематики підбираються та інші елементи декору.

Альтернативою розпису може послужити аплікація. Вибирається будь придивилося зображення і оклеивается вся стіна або тільки її частину.

Не потрібно забувати і про шпалери, от тільки потім можна проявити фантазію і креативність, прикрасивши її використаними CD і DVD дисками. Простий проект, на виконання якого потрібен час і терпіння.

Говорячи про прекрасне і вічне, потрібно пам’ятати про картинах. Візуальний ефект буде сильніший, коли вони будуть розташовані на контрастною стіні. Хоча технічно стелю назвати стіною не можна, але і йому теж потрібно приділити увагу.

Можна об’єднати стіну і стелю за допомогою простого, але цікавого прийому. Це панелі з брайлевської печаткою, які, як здається, передають якесь послання. Оригінальна і незвичайна ідея. Потрібно подумати і про колірній гамі.

Кімната для хлопчиків повинна бути веселою і цікавою, в той же час декор повинен виконувати освітні функції. Наприклад, одну зі стін можна обклеїти величезною картою. З географією у дітей проблем не буде.

На стіні можна продемонструвати практично будь-який предмет, навіть дорожні знаки. Їх можна купити в магазині, а можна привезти з подорожей по різних країнах. Так вони будуть виконувати не тільки пізнавальну функцію, а й навіювати спогади про цікаві моменти в житті.

Можна спробувати об’єднати різні прийоми і елементи при оздобленні стін, наприклад, пофарбувати стіну в чорний колір, створивши драматичний вид, і розвісити на ній веселі знаки, монограми, постери.

Для створення яскравого центрального композиційного елемента, можна подумати про поєднання різних кольорів і оформити стіну в стилі абстракціонізму. Не потрібно переживати, якщо лінії виявляться не ідеальними.

FlashNika Mebel пропонує розкішні та надійні ліжка як для хлопчиків, так і дівчаток і дорослих. На сайті http://www.flash-nika-mebel.ua/furniture/krovati величезний вибір ліжок. Заходьте та підбирайте!