Дебой вирішує, чи йти йому в мери Житомира

Екс-мер Житомира Володимир Дебой розмірковує над тим, чи зможе він знайти консенсус з депутатським корпусом, у разі своєї перемоги на мерських виборах у Житомирі.

Остаточне рішення про участь у мерських виборах Володимир Дебой поки ще не прийняв.

З його слів, все залежатиме від його внутрішнього вибору, консультацій з колегами та рішення з’їзду.

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції у Житомирі.

Дебой вирішив приєднатися до партії “Наш край”.

Цю політсилу називають сформованою на уламках Партії Регіонів.

До її складу ввійшли керівники регіональних рівнів, які працювали при Януковичі і засудили грабіжницьку політику екс-президента та розстріли людей на Майдані з метою утримання влади.

“Через дії верхівки Партії Регіонів поставлено тавро на тисячах порядних членів цієї партії, які працювали в регіонах на керівних посадах і не мають жодного відношення до того, що відбувалося”, – сказав Дебой.

Як відомо, Володимир Дебой будучи мером Житомира позиціонував себе господарником. Складалося враження, що партійність для нього – ярмо, від якого б він з радістю відмовився, якби мав таку можливість.

З його слів, він не пішов в “Опозиційний блок” слідом за своєю соратницею Наталією Леонченко, оскільки не вважає доречною опозиційну діяльність на регіональному рівні.

“Опозиція доречна на рівні Верховної ради. На місцевому рівні всі мають працювати на розвиток міста, а не займатися політикою. Тому я обрав “Наш край”, оскільки мене цікавлять питання модернізації господарського комплексу Житомира”, – сказав Дебой.

Також він на словах підтримав Президента України Петра Порошенка в його дипломатичних намаганнях стримати агресора-Росію, адже життя кожної людини – безцінне.