MERCEDES назвав точні терміни появи конкурента BMW X4

Купеподібний кросовер Mercedes-Benz GLC Coupe знаходиться на фінальній стадії передсерійних випробувань. Автомобіль, який повинен переманити частину клієнтів у аналогічного по форм-фактору BMW X4, представлять на наступному моторшоу в Нью-Йорку.

Серійну версію концепту Mercedes-Benz GLC Coupe покажуть на північноамериканської виставці в Нью-Йорку 25 березня 2016. Інформацію про запуск новинки в ці терміни офіційно підтвердив один з високопоставлених топ-менеджерів Mercedes. Вперше автомобіль був продемонстрований публіці у вигляді прототипу на автосалоні в Шанхаї минулої весни. Нагадаємо, зовсім недавно версія Coupe з’явилася у моделі GLE (це ім’я недавно отримав автомобіль зі старим індексом МL).

Отчего “Мерседесу» не штампувати кросовери, якщо їх продажу у компанії за рік зросли аж на 20%? А інтерес до нестаріючий “Гелендевагену” взагалі виходить за всі рамки пристойності.

Купеподібний кросовер буде побудований на базі звичайного GLC, від якого буде відрізнятися більш похилою лінією даху, більш агресивними навісними елементами екстер’єру і на пару міліметрів зниженим кліренсом. Можливо, Mercedes забезпечить спортивну версію кросовера більш жорсткою підвіскою. В іншому GLC Coupe буде побудований на тій же платформі модульної MRA, яка вже лежить в основі C-класу. Паркетник повинен розділити з вихідною моделлю GLC гаму бензинових і дизельних двигунів, а також з часом отримати заряджену AMG-версію з турбомотором V8 потужністю понад 400 к.с.

До речі, в Росії вже відкрився прийом замовлень на звичайний кросовер GLC. Як і у випадку з колишнім GLK, всі модифікації Mercedes-Benz GLC, доступні в нашій країні, за замовчуванням оснащені системою повного приводу і автоматичною КПП (на цей раз 9-ступінчастою 9G-Tronic).

Якщо вірити конфігуратору, сьогодні за самий бюджетний GLC 250 з 211-сильним бензиновим мотором доведеться заплатити від 2850000 рублів. Турбодизельні версії GLC 220 d (170 к.с.) і GLC 250 d (204 к.с.) коштують від 2920000 і 2990000 рублів відповідно. Всі автомобілі пропонуються у виконанні “Особлива серія”.


Автошкола “АвтоСанта” предлагает курсы вождения Киев – цена и вся информация доступны на сайте. Обращайтесь, ведь водить автомобиль – это замечательно!