Рулонні жалюзі

Зі зміною старих дерев’яних вікон на нові пластикові з’явилася мода і на нові штори – рулонні жалюзі. 

Проста конструкція рулонних штор від http://jaluzi-svetloff.com.ua дозволяє затемнити або декорувати вікна без втрати простору. Найчастіше рулонні жалюзі встановлюють безпосередньо на стулки вікна, тоді вони максимально затемнюють приміщення і не вносять нового колориту в дизайн. До речі, рулонні штори прекрасно поєднуються зі звичними нам важкими шторами, портьєрами і легкими тюлямі, досить правильно підібрати колірну гамму. На ринку можна знайти подібні вироби будь-якої модифікації і комплектації, зазвичай штори різних виробників можуть відрізнятися в ключових моментах. 

Рулонні жалюзі або як їх ще називають «рулонні штори» або «тканинні ролети» увійшли в моду зовсім недавно, але при цьому інтенсивно захоплюють ринок. Сьогодні багато хто відразу замовляють додатково встановлення штор разом з монтажем нових вікон. І ця популярність цілком обгрунтована. У рулонних є істотні переваги перед звичайними жалюзі.

Переваги рулонних жалюзі:

Величезний вибір кольорів і відтінків, фактур, текстур тканин, які підійдуть під будь-який інтер’єр. За рахунок того, що рулонні жалюзі являють собою цілісне полотно, на ньому цілком може бути складний малюнок, і він не буде виглядати наляпісто або некрасиво. Полотна можуть мати різну щільність, бути як майже прозорими, так і досить щільними, щоб повністю затемнити приміщення. Малюнок на полотні може бути однотонним, кольоровим, із зображеннями дитячих малюнків, фотодруком складних малюнків, картин або фірмової символіки.

Різноманітність структур тканин – бавовна, льон, шовк, поліестер і навіть ПВХ полотна. Штори / жалюзі просочуються спеціальним складом, завдяки якому полотна не вигорають, мінімально брудняться, на них не скупчується пил, а краї полотна не розпускаються.

Рулонні жалюзі чудово поєднуються з тюлем на відміну від звичайних жалюзі. Щоб пожвавити інтер’єр, необхідно лише правильно підібрати колірні поєднання.

Існують спеціальні рулонні штори, які повністю затемнюють приміщення, вони складаються з двох шарів – внутрішній являє собою тканину, а зовнішній – світловідбиваючий екран. Такі жалюзі чудово підійдуть для приміщень, де стоїть домашній кінотеатр, і спалень.

Рулонні жалюзі вельми компактні, займають зовсім небагато місця, згортаються в рулон, внаслідок чого підвіконня залишається вільним. Також їх можна опускати не до кінця, закриваючи лише частина вікна, і залишивши можливість проникати сонячному світлу.

Рулонні штори, які монтуються на кожну стулку вікна окремо, дозволяють закрити лише одну стулку в залежності від потреб. Із звичайними жалюзі зробити таке неможливо.

Дуже легко чистяться – досить протерти вологою ганчіркою, а випадкове пляма змити мильною водою.