У Житомирі нагородили переможців премії «Дитина року-2015». Фото

Червона доріжка, оплески шанувальників, фотосесія та інтерв’ю. Усе це чекало на юних учасників Національної премії “Дитина року-2015”, яка вже вдруге відбулася у Житомирі.

“Кожна дитина представляє свій регіон. Приїхали дітки і з Івано-Франківська, із Харкова, з багатьох міст України, з Києва. Вони виступатимуть, будуть отримувати свої заслужені подарунки. Я думаю, що це головний титул, який може отримати дитина в такому віці – “Дитина року”, – каже Наталія Мельничук, організатор національної премії «Дитина року-2015».

До організації дитячого свята долучилося чимало дорослих. Усі вони прийшли, аби підтримати і нагородити юні таланти.

“Ми допомагали фінансово по організації цього заходу. І ось сьогодні такий урочистий момент, коли обдаровані діти отримають оцінку своїх талантів. Хоча, насправді всі діти талановиті, але деяких ми відзначимо сьогодні окремо”, – зазначив перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

Діти не приховують хвилювання, але кажуть, для них це чудова нагода представити свої таланти.

“Я хвилююся, я приїхала з Харкова, це дуже далеко. У мене є мрія, щоб на землі не було дитячих будинків. І мені про це написали пісню. Я її сьогодні буду виконувати в номінації “вокал”, – зазначила учасниця свята Юліана Колеснікова.

Кожен гість свята також міг долучитися до благодійного збору коштів на підтримку онкохворих дітей.

“Сьогодні ми будемо збирати гроші для онкохворих діток Житомира та Житомирської області. Дуже радісно від того, що люди, коли проводять заходи, вони завжди запрошують благодійну організацію, щоб не тільки принести задоволення і радість дітям і з батькам, а й принести користь. Справжню, реальну, відчутну користь”, – каже голова благодійної організації “Разом до життя” Людмила Свобода.

Учасники проекту відчули себе справжніми зірками вечора. Свої нагороди отримали найбільш достойні юні співаки, танцюристи, актори, спортсмени та моделі.