​Всеукраїнський тур «УКРАЇНСЬКОГО ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» досягнув Житомира

Вчора, 21 жовтня, на майдані С.П. Корольова зібралось близько 5 тисяч людей, щоб познайомитись з командою УКРОПу, яка іде на вибори, аби захистити інтереси простих людей.

Запаливши патріотів музикою українських виконавців, Житомирський УКРОП представив свою молоду та перспективну команду.

«Нас всіх об’єднала любов до міста, до Житомирщини. Серед нас військові, учасники АТО, волонтери, землевпорядники, юристи, «майданівці», лікарі, підприємці, молодь та просто патріоти. Ми – сила, і разом ми здатні змінити наше життя та наше майбутнє!», – зазначила Тетяна Пашкевич, номер один в списку кандидатів на посаду міського голови міста Житомира.

Рустам Раупов, перший у списку до Житомирської обласної ради, разом з патріотами вже вкотре зібрали допомогу військовим, на цей раз передали ліки для Житомирського шпиталю.

Рустам Бурханович зазначив: «Справи краще кажуть за людину, ніж слова. Сьогодні ми хочемо дати приклад того, що кожного дня потрібно робити добрі справи. І тоді в Україні буде все добре. Я глибоко переконаний в тому, що саме чесні патріоти об’єднують країну».

Житомирян порадував український гурт «Made in Ukraine» та заслужена артистка України Наталка Карпа. Справжньою родзинкою концерту став виступ улюбленців публіки, легендарного гурту «Антитіла».

«Сильна і незалежна країна може існувати лише тоді, коли її народ буде об’єднаним і сильним. А що об’єднує краще за музику, яка являється універсальною мовою світу?» – кажуть організатори туру.