Як вибрати сережки?

Сережки, які є одним з найдавніших прикрас, спочатку носили тільки чоловіки. І сережка у вусі зазвичай носила певне смислове навантаження.

У сучасної біжутерії можна зустріти сережки найрізноманітніших стилів, всіх форм, розмірів і кольорів, зі вставками з різних природних і штучних матеріалів.

Біжутерні сережки схильні модним впливам набагато сильніша, ніж ювелірні сережки. Форма, розмір, колір, стиль – це все залежить від моди. 

Але модні течії в біжутерії демократичні і допускають одночасно бути присутнім на піку моди, здавалося б, взаємовиключних речей. Так, весна-+2015 була ознаменована тим, що покази мод від провідних будинків супроводжувалися великими сережками як обов’язковим аксесуаром. Але при цьому улюбленицями дизайнерів одночасно є так звані сережки Діор: це дві намистини, які розташовуються по обидві сторони мочки, що привносить кілька екзотичний елемент у повсякденний вигляд.

При виборі сережок потрібно подбати не тільки про надійність замку, але і про те, наскільки надійно прикріплено на сережці прикрасу. Самое надійне кріплення – металева оправа, своїми загнутими кінчиками утримує камінь або інший матеріал в гнізді. Посадка на клей вважається не дуже надійною, в основному застосовується в найдешевших виробах з пластмасовими та іншими неважких вставками.

Сережки не повинні бути занадто важкими. Відтягнуті під вагою сережок мочки вух з розтягнутою дірочкою виглядають не естетично.

Сережки повинні гармонійно поєднуватися і з одягом, і з іншими прикрасами. Краще купувати сережки в комплекті, найчастіше це гарнітур «сережки і кільце».

Хорошим подарунком стануть срібні прикраси та біжутерія Swarovski Вибрати для себе та порадитись із спеціалістами можна на сайті  http://stylestore.com.ua/bizhuteriya-swarovski/. Хороших вам покупок.