Єврейську наречену оштрафували за відмову від весілля

Мешканку Єрусалиму зобов’язали виплатити 60000 шекелів (близько 15 000 доларів) чоловікові, від весілля з яким вона відмовилася за два тижні до одруження. 

Світовий суд міста визнав, що 19-річна дівчина, яка порушила умови шлюбного контракту, повинна компенсувати нареченому матеріальні витрати, а також моральні страждання. Крім того, її зобов’язали покрити судові витрати в розмірі 15 000 шекелів (3,8 тисячі доларів).

В ході процесу вона спробувала виправдати свої дії нібито мали місце фізичне насильство з боку нареченого, проте не навела жодних доказів на свою користь, тоді як чоловік показав суду переписку з нею, а також заручився показаннями свідків.

Суддя, виносячи рішення, зазначив, що не може змусити дівчину вийти заміж, але вона поводилася легковажно, змусивши нереалізованого чоловіка серйозно витратитися на організацію весілля.

Портал пояснює, що позивач і відповідачка є представниками ультраортодоксальній єврейської громади. Вони познайомилися через сваху і через кілька місяців вирішили одружитися. Пара оголосила заручини і приступила до організації церемонії одруження: був замовлений зал, куплені меблі для спальні та побутова техніка, роздруковані запрошення, при цьому більшу частину витрат взяв на себе наречений. Однак за два тижні до весілля наречена змінила своє рішення.

Але не у всіх так. переможниця Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу Анжеліка Кербер розповіла про можливе весілля екс-першої ракетки світу Ани Іванович і півзахисника «Манчестер Юнайтед» Бастіана Швайнштайгера.

«Вони прислали мені фото з привітаннями. Вони дуже добрі. Ана одна з моїх найкращих подруг в турі, і я з нетерпінням чекаю їх весілля », – наводить слова Кербер Bild.

А вообще. свадьба это прекрасно. Поэтому если вам нужен тамада в Житомире, вы всегда сможете его найти на сайте “Празничный бал”.