Найпопулярніші запити про моду в Google

Google опублікував найпопулярніші «модні» запити в пошуковій системі.

Цього року дівчата намагалися дізнатися в Інтернеті про те, як носити туфлі на високих підборах, що надіти в перший день в школі або інституті, як правильно рвати джинси, як зав’язувати сорочку, з чим носити ботильйони, якого кольору взуття підходить під чорні і сині сукні. Були і весільні запити. Причому майбутніх наречених і подружок нареченої цікавили аж ніяк не тренди сезону. Серед найпопулярніших запитів були наступні: що повинна наречена надягати на репетицію весілля і що вдягнути на весілля в лісі. А ось як зразок для наслідування вибирають аж ніяк не Кім Кардашян, а співачку Міранду Сінгс.

Серед найбільш запитуваних дизайнерів минає був Раф Сімонс, який залишив Дім моди Dior. Саме йому належить почесне перше місце. Також в десятку затребуваних увійшли Шошанна Лонстейн Груссе, Джамбаттиста Валлі, Такун Панічгул, Елі Сааб, Тадаші Шоджі, Карл Лагерфельд, Крістіан Лакруа, Зухаір Мурад і Томмі Хілфігер.

Наряди знаменитостей з червоних доріжок цікавили користувачів Інтернету не менше. Серед найбільш затребуваних – Люпіта Ніонго, Дженніфер Лопес, Гвінет Пелтроу, Кейт Бланшетт, Дакота Джонсон, Розамунд Пайк, Мелані Гріффітс, Леді Гага, Скарлетт Йоханссон і Різ Уізерспун.

Нагадаэмо, володарка премії «Оскар» і автор сайту Goop Гвінет Пелтроу оголошена особою ювелірної марки Tous. «Гвінет не тільки красива жінка, але ще і талановита актриса, яка cумеет передати нашу головну цінність: ніжність», – зазначає Роза Тоус, віце-президент марки.Відомо, що актриса з’явиться в рекламних кампаніях Tous в 2016 році. Уже в січні ми зможемо побачити її в короткометражці Tender Stories # 4. Також окремо вийде фільм, в якому Гвінет розповість свою ніжну історію взаємини з прикрасами і не тільки. А поки пропонуємо подивитися відео Tender Stories # 3.

Для всех модниц интернет-магазин TOPSHOES предлагает женские босоножки. Выбор огромный и порадует ценителей красоты. Заходите. выбирайте!