Грошова гра

«The money game» – в перекладі ця назва означає: грошова гра. 

Зрозуміло, будь-яка азартна гра, в якуграють на гроші, є грошовою грою, але даний слот є кілька особливим в цьому відношенні. Все обумовлюється оригінальним оформленням слота і його ігровими символами. Все, що ви знайдете в цій нехитрій грі – це просто гроші. Всі ігрові символи є гроші і то, що нагадує про них. Сам ігровий слот приємно оформлений в зелених тонах, які також навіюють грошові нотки в особі кольору американських доларів. Тому «The money game» – це відмінна можливість розважитися і зібрати навколо себе грошову удачу. Якщо ви маєте намір вигравати гроші, то вам варто пограти за представленим ігровим автоматом.

Даний слот виробляє гру на дев’яти призових лініях за участю п’яти ігрових барабанів. Гравець може ставити на кожну лінію окремо, суму в розмірі від одного цента до одного долара. Так максимальна ставка, що активується клавішею «Макс. ставка »досягає дев’яти доларів.

грати

Ігрові символи слота здатні приносити солідні виграші. Карткові символи гри Q, J і 10 приносять максимальний виграш в розмірі ста кредитів. Виграш в розмірі ста монет також дає ігрова комбінація з п’яти символів 9. Символи A і K збагачують гаманець на сто двадцять п’ять кредитів. Символи монети і гаманця з купюрами в кількості п’яти по одній лінії здатні давати двісті п’ятдесят монет поставлених на кін. Пачка доларів принесе вам виграшні долари в обсязі чотирьох сот купюр. Ігровий символ мішка з монетами і сумки з грошима порадують вас виграшною сумою перевищує вашу ставку в сімсот п’ятдесят разів. Відзначимо, що всі ці символи збільшують виграш в два рази, якщо вони множаться символом молодої людини. Ігровий символ зі знаком американського долара є Скаттер і може приносити виграш в розмірі п’ятисот монет. Завдяки цьому символу гравець може отримати п’ятнадцять безкоштовних обертань з трьох кратним збільшенням виграшів. Найбільший виграш гри «The money game» приносить ігровий символ, який зображає успішного чоловіка. Даний символ в кількості п’яти на одній призовий лінії обдарує вас призом в дев’ять тисяч разів, що перевищує вашу поточну ставку.

Виграш від кожного продуктивного спина може бути подвоєний гравцем в грі на шанси. Тут не обходимо вказати колір закритою карти серед інших відкритих карт. Якщо все зроблено правильно, гравець може забирати подвоєний виграш або ж продовжувати ризикувати. Вигравайте справжні гроші в азартній грі «The money game» на http://777-casinovulkan.com/sloty/the-money-game/, і нехай вам щастить.