П’ятірка популярних ігрових автоматів

Кожен любитель крутити барабани слотів знає, що краще місце в інтернеті, де це можна зробити, це ігровий клуб Вулкан.

Там можна знайти бесплатные азартные игры на будь-який смак від передових розробників. Гравці самі вибирають – грати на реальні гроші, щоб спробувати виграти великий грошовий приз, або ж із задоволенням провести час в безкоштовних іграх в демо-режимі. 

Перевага гри вулкан удачи без регистрации и смс, в демонстраційному режимі, полягає в тому, що гравцеві не потрібно турбуватися про засоби на його віртуальному рахунку. Закінчилися віртуальні гроші? Не проблема. Рахунок поповниться знову і знову можна зануритися в гру. А ігри тут просто чудо. Чудова графіка, чудовий звук, різноманітні теми. У цьому матеріалі представляємо 5 найпопулярніших ігрових автоматів Вулкан.

ігри Вулкан

Ігрові апарати вулкан

1) Скарби пустелі (Desert Treasure)

Спробуйте знайти серед безкрайніх піщаних дюн спекотної пустелі захований скарб. Апарат має 5 барабанів і 20 ліній виплат призових. Основні символи – карткові знаки, верблюд, оазис з чистою водою. Символ із зображенням чарівної незнайомки принесе азартного мандрівникові або десять бонусних спинив, або щедрий коефіцієнт виплат.

2) Сейфи (Resident)

Стань досвідченим шпигуном і відправся на секретне завдання, де потрібно вирішувати найхитріші завдання, щоб врятувати секрети держави і звільнити красуню-шпигунку. Основні символи – пістолет Вальтер, кулемет Максим, погони генерал-полковника, протигаз. В бонус-грі гравцеві належить розкрити чотири великих сталевих сейфа. Якщо в одному з сейфів виявиться динаміт, то гра закінчиться.

3) Казкова країна (Fairy Land)

Царівна-Жаба залишає свій зачарований ліс і відправляється на пошуки Казкової Країни. Подорож буде не з легких!

4) Грошова гра (The Money Game)

Ця гра захопить вас в світ фінансового достатку. У слоті є п’ять барабанів і 9 ліній призових виплат. Дикий символ – бізнесмен з вусиками. Він постане на місце іншого символу, щоб гравець отримає ще більшу суму.

5) Пробки (Lucky Haunter)

Своєю атмосферою ця гра нагадує гучні веселі посиденьки з друзями в барі. Може, тому, цей ігровий емулятор ще називають П’яницею. У гри класичний інтерфейс – 5 барабанів, 9 ліній. Мета проста як пробка – зібрати мінімум три однакових символу на призовий лінії.

Ви можете спробувати зіграти  безкоштовно в  ці ігрові автомати чи будь-які інші, напр., у игровой слот Книжки і побачити своїми очима ці та інші популярні ігри.