На Житомирщині молода жінка побила й пограбувала залицяльника, який зробив їй непристойну пропозицію

Без категорії

Правоохоронці встановили особу зловмисниці, яка, вдаривши 38-річного потерпілого, витягнула з кишені його одягу понад 3 тисячі гривень та втекла. Розпочато кримінальне провадження.

До Бердичівського відділу поліції із заявою про пограбування звернувся 38-річний житель райцентру. Чоловік розповів, що в одному із нічних закладів відпочинку познайомився з дівчиною. Разом вони провели вечір, вживаючи алкогольні напої. Втім, в якийсь момент між знайомцями виникла суперечка, у ході якої дівчина зненацька нанесла декілька ударів потерпілому і забрала з його кишені 3200 гривень.

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.186 (Грабіж) ККУ. У рамках кримінального провадження поліцейські провели комплекс необхідних слідчо-розшукових заходів, направлених на встановлення особи грабіжниці.

За кілька днів оперативники затримали 22-річну місцеву жительку, яка у вчиненні кримінального правопорушення зізналась. Молодиця пояснила, що нового знайомця вдарила через пропозиції непристойного характеру, а гроші забрала у якості моральної компенсації. Відібрану суму витратила на власні потреби та розваги.

– Нині у рамках відкритого кримінального провадження тривають необхідні заходи по встановленню всіх обставин вказаної події. Правоохоронці перевіряють жінку на причетність до інших подібних злочинів, учинених на території району, – розповів начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев.

Бердичівський ВП ГУНП в Житомирській області