На Житомирщині водій “Тойоти” в’їхав в поліцейську ВАЗівку

Без категорії

8 липня на 99 км автодороги Київ-Чоп водій автомобіля МАН, не впоравшись з керуванням, допустив зіткнення з вантажівкою «Сканія», яка була припаркована на узбіччі. Під час документування цієї пригоди поряд сталася ще одна ДТП за участі «Тойоти Лендкрузер», «Рено Кенго» та службової ВАЗівки поліції.

Про це інформують у поліції.

Близько 2.20 на автодорозі Київ-Чоп водій автомобіля МАН, рухаючись у напрямку м. Житомира, зіткнувся з автомобілем «Сканія», що стояв на узбіччі.

У результаті до травматологічного відділення лікарні було госпіталізовано водія автомобіля МАН, 35-річного житомирянина. Водій «Сканії», 44-річний житель Тернопільщини, який у момент ДТП відпочивав у салоні авто, не постраждав.На місце події виїхала слідчо-оперативна група Коростишівського відділу поліції. Поліцейські документували обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди, коли близько 4.40 в їх службовий автомобіль ВАЗ 2107, що стояв на узбіччі з ввімкнутими габаритами та аварійним світловим сигналом, в’їхав «Тойота Лендкрузер». Зіткнення сталося, коли водій автомобіля «Тойота», 37-річний житель Вінниці, рухаючись у напрямку м. Києва, зменшив швидкість руху і почав маневр об’їзду місця ДТП. Позаду нього рухався «Рено Кенго», за кермом якого перебував 23-річний житель Тернопільщини, який, не дотримавши безпечної дистанції та швидкості руху, зіткнувся з «Тойота», а той, у свою чергу, по інерції – з службовим авто поліції.

За вказаним фактом триває перевірка. Ніхто з учасників другої ДТП не постраждав.