14 юних стрітболістів із Житомира за кошти благодійників поїдуть до ландшафтного парку в селі Буки

Без категорії

Ідея започаткувати довгострокову акцію «Подорожуємо Україною разом!» у засновниці благодійного фонду Олени Розенблат з’явилася давно. Але остаточно оформилася близько місяця того після поїздки з колективом на екскурсію в ландшафтний парк у селі Буки на Київщині:

«Ми були щиро вражені тим, що побачили! В Україні так багато мальовничих місць, а люди живуть поруч і навіть не знають про їх існування. Ми маємо перш за все популяризувати наші українські туристичні маршрути, адже вони не поступаються “заморським”. Тож, ми вирішили з початком нового навчального року започаткувати новий формат роботи. У рамках акції «Подорожуємо Україною разом!» ми плануємо за цей рік провести 10 виїзних екскурсій для маленьких житомирян, щоб дітки мали змогу відвідати найбільш мальовничі куточки України. А родина Розенблат усіляко цьому сприятиме!» – розповідає Олена Розенблат.

Жінка наголошує: акція триватиме впродовж 2016-2017 навчального року. Взяти у ній участь має змогу кожен школяр з Житомира:

«Ми спланували ряд заходів для дітей: різноманітні творчі конкурси, турніри, спортивні змагання тощо. Головний приз для переможців – екскурсія. В рамках акції ми хочемо відвідати фонтан у Вінниці, замок Радомисль, музей Пирогово під Києвом, Софіївський дендрапарк, а також менш відомі, але не менш красиві місця. Слідкуйте за анонсами на наших сторінках у соціальній мережі Facebook або на офіційному сайті народного депутата Борислава Розенблата. Ми будемо раді подорожувати разом!» – зазначила пані Розенблат.

Вже цього тижня 14 юних стрітболістів із Житомира, які взяли участь у спортивних змаганнях у рамках акції «Подорожуємо Україною разом!», відвідають ландшафтний парк у селі Буки.

Все літо вчитель житомирської ЗОШ №17 Микола Тарасюк навчав своїх учнів баскетболу та стрітболу, щоби вони не просто прогулювали літо, а й домоглися результатів у спорті. Дізнавшись про таких молодців, волонтери «Фонду родини Розенблат» вирішили саме їх запросити для відкриття сезону подорожей:

«Ми провели спортивне змагання. Команда переможців отримала подарунки від нашого фонду. А головний приз – подорож до ландшафтного парку та храмового комплексу, який знаходиться в с.Буки, ми вирішили не ділити. Тож, усі учасники турніру поїдуть з нами на екскурсію. Звіт і яскраві фото опублікуємо після поїздки», – каже волонтер Людмила Альтовська.

Нагадаємо, засновниця «Фонду родини Розенблат» пані Олена 3 вересня отримала почесну нагороду конкурсу «Гордість міста» у номінації «Кращий представник благодійних фондів».