Майбутнє покоління iPhonе

Видання Bloomberg у великій замітці, присвяченій мобільних платежів в Японії, згадало чергову подробицю про майбутнє покоління iPhone, яке вийде не поточною восени, а в 2017 році.

За словами деяких людей, знайомих з планами компанії, Apple вже готує великий редизайн iPhone на 2017 рік. Великий акцент в смартфонах цього покоління буде спрямований на дисплеї, оскільки iPhone позбудеться своєї традиційної домашньої кнопки. За даними від більш ранніх витоків, натомість функціональність домашньої кнопки, включаючи і сканер відбитків пальців Touch ID, може бути вбудована безпосередньо в дисплей.

http://iworld.ua

Більш ранні чутки повідомляють про можливість появи вигнутого OLED-дисплея, як мінімум в топової версії iPhone 8, а також бездротової зарядки і тактильної віддачі Taptic engine, нових біометричних функцій на зразок сканера райдужки очей.

Нагадаємо, в 2017 році очікується повний перегляд дизайну iPhone, оскільки Apple святкуватиме 10 років з виходу свого першого смартфона.

Також у своїй недавній замітці, присвяченій великому оновленню MacBook Pro, видання Bloomberg згадало імовірну дату анонса наступне покоління iPhone. Згідно анонімному джерелу, знайомому з планами компанії, Apple призначила прес-захід, який буде присвячено новим моделям iPhone, на 7 вересня 2016 року

Відзначимо, що раніше вірогідною датою анонса називали 6 вересня, тоді як старт попередніх замовлень може початися 9 вересня, а продажі розпочатися 16 вересня.

Нагадаємо, iPhone 7 стане десятим поколінням смартфонів Apple. Може виявитися, що головною зміною в дизайні нових iPhone стане віддалений роз’єм для навушників, а великий редизайн відкладеться на 2017 рік, коли Apple святкуватиме 10 років з виходу першого iPhone. Смартфонам приписують меншу товщину, прискорені процесори Apple A10, мінімум 32 ГБ вбудованої пам’яті, замість колишніх 16 ГБ, більш ємну батарею, поліпшений захист від вологи, прискорені LTE і Wi-Fi. У старшої моделі також очікується 3 ГБ оперативної пам’яті і подвійна камера. Можливо також зникнення стандартного 3,5-мм роз’єму для навушників на користь універсального Lightning.