Український стиль в одному місці

Пречудовий магазин «ЕТНОХАТА» – тут продаються всілякі товари в українському стилі. 

Привели нас на сайт магазину вишиванки. Нещодавно згадали, як я хотіли собі одну, і вже внесли цей пункт до свого списку бажань. Але, чесно кажучи, сукні в українському стилі нас просто підкорили. Вони чарівні! Жіночні, елегантні, стильні, просто чудові. Здається, в нашому списку бажань додасться ще один пункт. Тепер вишиванки нам буде мало.

А яким відкриттям  стала покутська кераміка. Господині, куди ж це ми дивимося? У нас з вами під носом кухонна досконалість, та ще й за такою прекрасною ціною. Адже українці з давніх часів славляться своєю керамікою. Коли бачиш всі ці турки, чайнички, глечики і чашечки, починаєш краще розуміти, навіщо нам ремонт в квартирі. Як чудово молочна кераміка буде виглядати на кухні в рустикальному стилі! А аксесуари в українському стилі? Хочеться надіти все і відразу. Металеві прикраси в етностилі завжди були жіночою слабкістю, а ось гердан наші жінки-супутниці сьогодні тільки відкрили для себе.

Що це таке? Гердани – прикраси з бісеру, чимось нагадують краватку. Дивно, що спочатку це був чоловічий аксесуар, і тільки згодом жінки його у чоловіків відібрали. І це якраз не дивно, настільки красиво виглядає гердан. У «ЕТНОХАТІ» є і більш звичні бісерні прикраси, такі як браслети, джгути і сережки, не менше чудово виконані. Прикраси з каменю, дерева, шкіри і тканини теж варто подивитися, але віночки і обідки – просто чудо, ніжні-ніжні. Нарешті, остаточно, що  зачарувало наших жінок в «ЕТНОХАТІ» – це светер з зайчиком.

Звичайно і чоловіки вибрали собі багато-чого. Але ж, що розказувати – краще дивіться самі, ось тут –  etnoxata.com.ua