У Житомирі поліцейські викрили крадія дитячих візочків

Дільничні інспектори Житомирського районного відділення поліції розшукали та затримали 32-річного жителя смт Озерного, підозрюваного у скоєнні низки крадіжок.

Слідчими було зібрано низку доказів про вчинення чоловіком трьох крадіжок дитячих візочків у рідному населеному пункті та у сусідньому селищі. Відтак, йому було оголошено про підозру, однак у подальшому той до слідчого не з’являвся і з місця проживання зник. За таких обставин підозрюваного, який минулого року вже був засуджений з іспитовим терміном за незаконне зберігання наркотиків, у червні 2016 року оголосили у розшук.

На початку вересня дільничні інспектори поліції встановили місце перебування чоловіка та затримали його. Він визнав свою вину. Як з’ясувалось, чоловік заходив до під’їздів багатоквартирних будинків та викрадав дитячі візочки, необачно залишені на сходинкових майданчиках та у підсобних приміщеннях. Крім того, нині встановлено, що він встиг викрасти мобільний телефон та велосипед у м. Житомирі. Усе викрадене здавав до ломбардів, причому просив це зробити своїх знайомих, адже така операція передбачає пред’явлення документів.

Як повідомляють у поліції, нині встановлена причетність чоловіка до 5 крадіжок чужого майна.Триває розслідування кримінального провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу. Поліцейські перевіряють підозрюваного на причетність до інших злочинів, вчинених на території району. Чоловікові загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.